De afgelopen jaren hebben een geleidelijke stijging laten zien van het ledenaantal van onze vereniging.

Hopelijk kunnen wij al deze leden vasthouden en zo verder groeien. Daar hebben wij jullie hulp voor nodig. Wij zijn daarom ook op zoek naar enthousiaste (assistent) trainers, begeleiders en juryleden. Ben jij of ken jij iemand die daarin geïnteresseerd zou zijn, dan horen wij dat uiteraard graag.

Hardlooptraining Van een assistent trainer verwachten wij enthousiasme, ervaring met groepen en een beschikbaarheid van ca. 2 x per maand. Ideaal zou zijn een pool van assistent-trainers die wij om beurten kunnen inplannen zodat het aantal (assistent) trainers per groep permanent vergroot kan worden. Kennis van atletiek is niet noodzakelijk, dit kun je leren van Ingrid en Peter. Van een assistent-looptrainer verwachten wij eigen hardloopervaring en de bereidheid om het diploma Assistent Looptrainer niveau 2 op korte termijn te gaan behalen.

Van een jeugdtrainer verwachten wij naast het bovenstaande een beschikbaarheid van minimaal 1 x per week. Ervaring met sporttraining geven komt uiteraard van pas. Eigen atletiek-ervaring natuurlijk ook, maar nogmaals, dit is niet noodzakelijk. Van een looptrainer verwachten wij minimaal het diploma Assistent Looptrainer niveau 2, of de bereidheid om dit diploma op korte termijn te gaan halen.

Athletics Champs wedstrijd Verscheidene ouders hebben al eens een groep kinderen begeleid tijdens de Athletic Champs competitiewedstrijden. Fijn! Heb je dat nog niet gedaan maar lijkt het je wel leuk, laat even weten!

Voor mensen die een jurydiploma willen halen worden regelmatig (gratis) cursussen georganiseerd door de Atletiekunie. Als wij als vereniging een aantal mensen tegelijk aanmelden dan kan zo’n cursus ook bij ons in de buurt worden georganiseerd. Het gaat om een aantal dagdelen, zowel met theorie- als praktijkgedeelten. Je kunt als jurylid dan helpen bij wedstrijden (meer dan alleen ballen terugrollen smilie) en het is ook een goede manier om meer inzicht te krijgen in de (regels van de) sport.

Wie durft?

Groetjes

Peter S

Deel deze pagina op:

Hoe verder?
Getagd op:                

Geef een reactie