Hardlooptraining is meer dan alleen rondjes rennen en rek-oefeningen

Stabiliteitsoefeningen hardlooptrainingOnder dit motto worden onze looptrainingen ingericht. Gezonde hardlooptraining bevordert de ontwikkeling van het gehele lichaam.

Daarom bestaan onze trainingen naast het verbeteren van uithoudingsvermogen en snelheid ook uit scholing van de looptechniek en oefeningen voor de rompstabiliteit.

Waarom hardlopen?

Hardlopen is goed voor de conditie, de beste activiteit om calorie├źn te verbranden en het geeft een fitter gevoel door de dag heen.

Beginnen met hardlopen

Bij Trackstars worden geregeld loopcursussen georganiseerd. In een zes tot tien weken durend programma worden beginnende hardlopers in een kleine groep voorbereid op hun eerste hardloopevenement.

De beginnerscursussen worden gegeven door ervaren enthousiaste trainers, op een verantwoorde, veilige en stimulerende manier.

Aanmelden

Aanmelden voor de beginnerscursus kan op de site van Start-to-Run.

Ben je 55+ en woonachtig in de gemeente Zuidplas? Dan kun je via de gemeente voordelig deelnemen aan een zesweekse hardloopcursus “Fit to the Start“. Meer informatie over deze hardloopcursus staat op pagina 19 van de BRAVO!-brochure hieronder. Je kunt ook een e-mail bericht sturen aan sportenbewegen@zuidplas.nl.


Trainingstijden en locaties
Dag Locatie Aanv. Einde
Ma Kosboulevard 20:00 21:00
Wo Kosboulevard 20:00 21:00
Za Kosboulevard 09:30 10:30

 

Deel deze pagina op: