Elk jaar wordt er een pupillencompetitie georganiseerd door atletiekverenigingen uit de regio Zuid Holland Midden. De competitie bestaat uit vier wedstrijden. De data vind je op het overzicht wedstrijden.

Wat kun je verwachten?
  • Leuke en gezellige wedstrijden met kinderen van verschillende verenigingen.
  • Iedereen kan meedoen! Je hoeft geen wedstrijdervaring te hebben en aan het begin van ieder onderdeel wordt uitgelegd wat je moet doen.
  • Alle deelnemers worden ingedeeld in teams van maximaal 12 atleten van verschillende verenigingen. Deelnemers van dezelfde vereniging worden zoveel mogelijk in hetzelfde team ingedeeld.
  • De wedstrijd begint altijd met een teamestafette en wordt altijd afgesloten met het onderdeel ‘meters maken’. Daar tussenin zijn er diverse onderdelen zoals sprinten, verspringen, hoogspringen en werpen.
  • Samen met de teambegeleiders loop je naar het juiste onderdeel. De onderdelen gaan achter elkaar door dus je hoeft tussendoor niet lang te wachten.
  • De prestaties van de teamestafette en de hindernispendel worden samen met de 5 beste prestatie per onderdeel van het team verwerkt tot een teamscore. Prijsuitreiking van deze teamprijs is aan het einde van elke wedstrijd; Voor de U7 t/m U10 categorieën (Mini-, C- en B-pupillen) is dat aan het einde van de ochtend, voor de U11 en U12 categorieën (A1- en A2-pupillen) aan het einde van de middag.
  • Om deze wedstrijd te kunnen organiseren is iedere wedstrijd de hulp nodig van ouders die de teams begeleiden en scores noteren. Hiervoor kan dus ook een beroep worden gedaan op ouders van Trackstars leden.
Inschrijven

Voor elke wedstrijd moet je apart inschrijven via het overzicht van wedstrijden op deze website. Deelname aan een wedstrijd kost € 6,50. Dit kun je bij inschrijving meteen via IDeal voldoen.
Als je aan 3 van de 4 wedstrijden hebt meegedaan word je opgenomen in het eindklassement en ontvang je na afloop van de competitie een medaille.

Wedstrijd aanvang

We willen je vragen minimaal 45 minuten van tevoren aanwezig te zijn op de atletiekbaan. Zo heb je tijd genoeg om je te melden bij je trainer voor je startnummer, het opspelden van het startnummer en het inlopen/opwarmen.
De eerste twee cijfers van je startnummer zijn het groepsnummer. Deze nummers zijn terug te vinden op de hekken om de atletiekbaan. Meld je op tijd bij je groep zodat de wedstrijd op tijd kan beginnen.

We hopen je snel te zien bij één van de wedstrijden!

Deel deze pagina op: