Bewegingsarmoede

SchoolatletiekDeze term klinkt steeds vaker en steeds luider in de media. Verschillende overheidsprogramma’s (zoals bijvoorbeeld JOGG en Lekker Fit) stellen zich ten doel de bewustwording met betrekking tot de gezondheid van kinderen te vergroten.

In dit kader biedt Trackstars Nesselande atletiektrainingen voor leerlingen aan. Atletiek is namelijk bij uitstek een sport waarin kinderen zich optimaal kunnen leren bewegen. “Rennen en springen, en gooien met dingen” is immers ons motto, waarbij het niet uitmaakt waarheen je rent, waar je overheen springt, of waar je mee gooit. Bij Trackstars Nesselande leren kinderen de juiste bewegingen aan.

In samenwerking met de gemeente Zuidplas verzorgt Trackstars Nesselande atletiektrainingen voor basisscholieren.

Schoolatletiek ook op uw school?

De afgelopen jaren is onze vereniging reeds ingeschakeld door Het Tangram, Passe Partout, de Fridjof Nansenschool en De Pionier. Dit tot genoegen van beide partijen: de kinderen en de gymnastiekdocenten van de betreffende school.

Wij kunnen schoolatletiek verzorgen voor kinderen vanaf groep 3. Dit kan tijdens of na lesuren, in het gymnastieklokaal van uw school of op een andere locatie naar uw keuze.

Heeft uw school ook interesse in atletiektrainingen voor uw leerlingen, dan kunt u contact met ons opnemen via email adres info@trackstars.nl. Wij kunnen dan telefonisch of bij u op school de mogelijkheden bespreken.

 

Deel deze pagina op: