Sporten op de zaak

Medewerkers ABNAMRO volgen een bedrijfssport traject ter voorbereiding op de BruggenloopSteeds meer bedrijven stellen hun medewerkers in staat om voorafgaand aan het werk, tussen de middag, of direct na het werk deel te nemen aan een sportieve activiteit. Hier snijdt het mes aan twee kanten: Sportieve medewerkers zijn immers (bewezen) productiever en minder vaak ziek.

Ook Trackstars Nesselande biedt bedrijfstrainingen aan. Ons aanbod varieert van een éénmalige demonstratietraining (clinic) tot een serie trainingen uitmondend in collectieve deelname aan een hardloopevenement. Ook het maken van trainingsschema’s is een optie.

De afgelopen jaren is onze vereniging ingeschakeld door onder andere Nationale Nederlanden, Ernst & Young, de Adessium Foundation en ABNAMRO. Dit tot genoegen van alle partijen, zowel de deelnemers als de verenigingstrainers en het management van het betreffende bedrijf.

Heeft uw bedrijf ook interesse in hardloop-, fitness-, bootcamp of atletiektrainingen dan kunt u per email contact met ons opnemen. Wij kunnen dan telefonisch of bij u op kantoor de mogelijkheden bespreken.

 

Deel deze pagina op: