Hardlooptraining is meer dan alleen rondjes rennen en rek-oefeningen

Stabiliteitsoefeningen hardlooptrainingOnder dit motto worden onze looptrainingen ingericht. Gezonde hardlooptraining bevordert de ontwikkeling van het gehele lichaam.

Daarom bestaan onze trainingen naast het verbeteren van uithoudingsvermogen en snelheid ook uit scholing van de looptechniek en oefeningen voor de rompstabiliteit.

Waarom hardlopen?

Hardlopen is goed voor de conditie, de beste activiteit om calorieën te verbranden en het geeft een fitter gevoel door de dag heen.

Beginnen met hardlopen

Bij Trackstars worden geregeld loopcursussen georganiseerd. In een zes tot tien weken durend programma worden beginnende hardlopers in een kleine groep voorbereid op hun eerste hardloopevenement.

De beginnerscursussen worden gegeven door ervaren enthousiaste trainers, op een verantwoorde, veilige en stimulerende manier.

Aanmelden

Aanmelden voor de beginnerscursus kan op de site van Start-to-Run.

Ben je 55+ en woonachtig in Rotterdam-Oost, Zuidplas of Capelle aan den IJssel? Dan kun je voordelig deelnemen aan een zesweekse hardloopcursus “Fit to the Start“. Deze is elke woensdagochtend om 9 uur en begint half april. De cursus bereidt je voor op deelname aan de Hitland-run in juni. Kosten voor deelname aan deze cursus zijn € 30,00. Daarna kun je instromen in de reguliere hardloopgroep.Trainingstijden en locaties


Dag Locatie Aanv. Einde
Ma Kosboulevard 20:00 21:00
Wo Kosboulevard 20:00 21:00

 

Deel deze pagina op: