Proeftrainingen

Lidmaatschap bij Trackstars kan ook op basis van een strippenkaartUiteraard mag iedereen eerst op proef komen meetrainen. Voor atletiektraining hanteren wij 6 proeftrainingen voor € 5,00. Kinderen kunnen op elke training instromen.

Wachtlijst

Soms krijgen we voor een bepaalde leeftijdgroep zoveel aanmeldingen dat we de kinderen niet meteen kunnen plaatsen. Dan komen ze tijdelijk op een wachtlijst.

Lid worden

Vind je het leuk en blijf je na de proeftrainingen komen, dan gaan wij er vanuit dat je akkoord gaat met het lidmaatschap.

Soorten lidmaatschap
  • Recreant-lid: Betaal contributie per half jaar (incl. verenigingsshirt).
  • Wedstrijd-lid: Betaal contributie per half jaar en de wedstrijdlicentie eenmaal per jaar (incl. verenigingsshirt).
  • Strippenkaart-lid: Betaal per tien (triathlon) of twintig (atletiek) trainingen (verenigingsshirt te koop voor € 32,–). Strippenkaarten zijn persoonlijk en (dus) niet overdraagbaar.
  • Ondersteunend lid: Betaal minimaal € 30,00 per kalenderjaar.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als lid door het formulier in te vullen dat je vindt achter de knop hieronder.

Privacy

Trackstars Nesselande houdt rekening met jouw privacy.

Ondersteunend lidmaatschap verlengen

Het ondersteunend lidmaatschap wordt niet automatisch (stilzwijgend) verlengd. Dit eindigt vanzelf op 31 december van het lopende kalenderjaar. Je hoeft dus niet actief op te zeggen. Wil je ons volgend jaar blijven ondersteunen, geef dit dan aan in een e-mailbericht of via de knop hieronder.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap van Trackstars Nesselande opzeggen, dan dien je dit vóór 30 december te doen. Dit geldt dus ook voor strippenkaart-leden!
Je kunt opzeggen door dit aan te geven in een bericht via de knop hieronder.

 

Deel deze pagina op: