Trackstars Jeugdtraining op de asfalt accommodatie 5 april 2017

Afgelopen oktober zijn wij voor het eerst gaan trainen op onze nieuwe accommodatie van asfalt. Helaas ontbraken hier nog de lijnen. Ook was ons een bord beloofd met informatie over onze vereniging.

Na een half jaar was het dus tijd om over deze accommodatie eens contact te leggen met een aantal gemeentelijke instanties. Dit heeft geresulteerd in een drietal gesprekken.

  • Op 13 maart heb ik op onze baan een gesprek gevoerd met de Manager Toezicht en Handhaving van de ‎Dienst Stadstoezicht. Tijdens dit gesprek is toegezegd dat lijnen en bord er alsnog gaan komen.

  • Op 21 maart heb ik bij Lookies een gesprek gevoerd met drie medewerkers van Rotterdam Sportsupport. Deze medewerkers zijn ook komen kijken op de baan. De uitkomst van dit gesprek is dat Rotterdam Sportsupport gaat onderzoeken of er mogelijkheden zijn om een rondbaan aan te leggen om het grasveld heen waar wij nu trainen. Ook een clubhuis is besproken.

  • Op 5 april hebben Ingrid en ik een gesprek gevoerd met de fractievoorzitter van het CDA in de gemeenteraad. Ook hij wil gaan onderzoeken wat de kansen zijn voor uitbreiding van de accommodatie met een rondbaan en eventueel een clubhuis. Wij hebben hem gevraagd hierover in contact te treden met Rotterdam Sportsupport zodat zij wellicht hierin samen kunnen optrekken.

In alle gesprekken is aangestipt dat Trackstars naast OMHC de enige vereniging is die buitensport voor de jeugd aanbiedt in de wijk Nesselande. Ondanks het feit dat wij “dakloos” zijn zijn wij ondertussen gegroeid naar een vereniging van 120 leden. Dit lijken ons sterke argumenten om te pleiten voor een verbetering van de accommodatie.

Wij gaan voor een complete sportieve bestemming voor de Kosboulevard, in plaats van de huidige algemene recreatieve bestemming. Er is immers al een flink aantal sportieve accommodaties: skatebaan, voetbalkooi, beachvolleybalvelden, waterskibaan, jachthaven, scouting en atletiek.
Via deze website houden wij jullie op de hoogte.

Deel deze pagina op:

Accommodatie: gesprekken voorjaar 2017

Geef een reactie