Wedstrijdseizoen 2017

De lente is aangebroken en dus is het wedstrijdseizoen weer in aantocht. Op 1 april (geen mop) gaan wij met zijn allen naar de onderlinge wedstrijd van Sportclub Reeuwijk. Deze wedstrijd is voor alle leeftijden en begint om 13:00 uur.

Wedstrijdseizoen gaat van start in Reeuwijk

Eerste buitentraining voor de jeugd

Wil je die ochtend komen trainen dan kan dat uiteraard ook. Op deze zaterdag is de jeugdtraining voor het eerst weer buiten op de Kosboulevard, voor kinderen van 2008 en jonger om 9:00 uur, voor de grotere kinderen om 10:00 uur.

Competitie

De verschillende competities gaan ook weer van start. De pupillen (2010-2006) gaan op 8 april naar Leiden, op 20 mei naar Reeuwijk, op 26 augustus naar Zoetermeer en op 9 september naar Alphen aan den Rijn. Inschrijven voor de pupillencompetitie kun je bij Henrieke.

De meisjes junioren D (2004-2005) zullen van start gaan in de landelijke competitie. Deze wedstrijden zijn op 6 mei, 27 mei en 10 juni. Dit team is al ingeschreven en hiervoor hoef je je niet individueel op te geven.

Voor de overige junioren C en D is er de regionale competitie. Deze wedstrijden zijn op 13 mei in Leiden, op 16 juni in Boskoop of Waddinxveen, op 23 juni in Waddinxveen of Boskoop en op 9 september in Alphen aan den Rijn. Hiervoor is vrije inschrijving. Inschrijven kun je bij Henrieke.

Kalender

Wil je alles nog eens nakijken, ga dan naar de kalender via de knop hieronder.

 

Deel deze pagina op:

Wedstrijdseizoen 2017 komt er aan!
Getagd op:        

Geef een reactie