Op 7 april kon Trackstars Nesselande het honderdste lid inschrijven. Een heuglijk feit, zeker in deze tijd waarin sporten in verenigingsverband niet altijd vanzelfsprekend is, en daarom reden voor een bescheiden feestje.
Tekst gaat verder onder de foto
Honderd leden TrackstarsOok bijzonder als je bedenkt dat onze vereniging op een stukje strand aan de Zevenhuizerplas in Nesselande is begonnen en nog steeds alleen maar de beschikking heeft over een openbare strook asfalt, een zandbak en een grasveld. Dat zegt álles over de motivatie van de jeugd én van de trainers die zich hierdoor niet laten hinderen om lekker buiten te sporten.
Bij Trackstars Nesselande kan elk kind zich spelenderwijs fysiek ontplooien door de veelzijdigheid van de trainingen, waarbij niet alleen gebruik wordt gemaakt van officieel atletiekmateriaal maar ook van spelmateriaal. Het improvisatievermogen van de trainers zorgt ervoor zodat kinderen ook in de omgeving (strand, plas, boulevard, park) kunnen sporten. Door deze veelzijdige ontwikkeling slaan de (tri)atleetjes van Trackstars Nesselande bepaald geen slecht figuur op wedstrijden in de regionale competities.

Honderd leden TrackstarsHonderd leden Trackstars

Deel deze pagina op:

Honderd leden voor Trackstars!
Getagd op:                

Geef een reactie