TrackstarsLedenverloop jeugd 2016-2019Op basis van de bruto ledencijfers per 31 december maakt de Atletiekunie aan het begin van elk jaar een overzicht van de ledenontwikkeling per vereniging. Door deze overzichten over een periode van vijf jaar (2014 t/m 2018) met elkaar te vergelijken worden trends in de groei of afname van het aantal leden per vereniging inzichtelijk. Dit jaar is dat overzicht ook opgemaakt voor de 39 atletiekverenigingen in kieskring 2 (regio’s Gooi, Utrecht en Zuid-Holland-Midden).

Uit die analyse blijkt dat Trackstars Nesselande een zeer sterke stijging van het aantal leden heeft gerealiseerd. Procentueel groeide de vereniging in vijf jaar met bijna 43%! Een dergelijke positieve ontwikkeling is een felicitatie waard! En voor de Atletiekunie is dit een goede reden om te inventariseren welke verklaring wij kunnen geven voor dit prachtige resultaat. De Atletiekunie doet dit verzoek aan de drie verenigingen die in kieskring 2 in de afgelopen vijf jaar de grootste stijging hebben laten zien. Daar zitten wij dus bij!

Het lijkt ons (bestuur en trainers van Trackstars) een aardig idee om onze leden en de ouders van onze jeugdleden eens te vragen of zij kunnen aangeven wat de redenen kunnen zijn van de groei van onze club.

Stuur je reactie per e-mail en laat maar weten wat je vindt. Uiteraard staan wij ook open voor hints, tips en kritiek!

De reacties gaan wij anoniem publiceren. Als je daar bezwaar tegen hebt, kun je dat in je e-mail aangeven.

Alvast bedankt!

Groetjes,

Bestuur/Trainers van Trackstars Nesselande

Deel deze pagina op:

Jouw mening over Trackstars

Geef een reactie