Met ingang van vandaag is Trackstars Nesselande aangesloten bij de Nederlandse Triathlonbond. Dit betekent dat de club op de Kosboulevard in Nesselande de eerste triathlonvereniging van Rotterdam is.
Tekst gaat verder onder de foto

Contract NTBPeter Spiering (secretaris Trackstars), Berteke de Jong (jeugdcoördinator NTB) en René van Dijke (triathloncoördinator Trackstars)

Vorig jaar is Trackstars in samenwerking met de Nederlandse Triathlonbond en Sportbedrijf Rotterdam begonnen met het organiseren van triathlon-evenementen voor de jeugd. Op 21 maart 2018 werd afgetrapt met een run-bike-run voor 7-e en 8-e groepers in Ommoord. Daarna was er op 16 juni 2018 een zwem-loop in en bij het Alexanderbad, op 26 september weer een run-bike-run in Ommoord en op 30 september een jeugdtriathlon in het wijkpark in Zevenkamp.

Trackstars TriathlonverenigingDeze succesvolle evenementen smaakten naar meer en omdat de (tri)-atleten van Trackstars in een prachtige omgeving kunnen sporten – veel asfalt in de omgeving om hard te lopen en te wielrennen, en een zwembad in de buurt – is besloten om verder gaan met de triathlonsport.
Inmiddels is Trackstars aangesloten bij de NTB en dus een echte triathlonvereniging, de eerste in Rotterdam! Via Trackstars worden de trainingen gecoördineerd.

Vanaf 1 april kunnen geïnteresseerden dus bij Trackstars terecht voor informatie, beginnerscursussen, trainingen en natuurlijk de NTB-wedstrijdlicentie. Atletiekleden van Trackstars kunnen met hun atletieklicentie deelnemen aan officiële wedstrijden (inclusief NK’s) van de Nederlandse Triathlonbond tot en met de Olympische afstand.

Ook dit jaar staat er natuurlijk weer een aantal mooie triathlon-evenementen op de agenda. Kijk dus op de Trackstars kalender op https://www.trackstars.nl/kalender.

Voor meer informatie kun je terecht bij de triathlon-coördinator René van Dijke (06-47173217).


Deel deze pagina op:

Trackstars eerste triathlonvereniging van Rotterdam
Getagd op:                    

Een mening over “Trackstars eerste triathlonvereniging van Rotterdam

Geef een reactie