Wegens de Corona-beperkingen was dit jaar het complete competitieprogramma afgelast. Maar eindelijk was het dan gisteren zover. In plaats van de ZHM-finale organiseerde AAV’36 samen met AV’47, SC Reeuwijk en Trackstars Nesselande een wedstrijd op de baan in Alphen aan den Rijn. Acht Trackstars-atleten deden daar aan mee, en trainers Jean-Paul en Peter waren aanwezig als coach en jurylid.

Tekst gaat verder onder de foto’s
Ivar (1)
80m (1)
Kristian
Dominicq
80m (2)
Jari
Jente (1)
Jente (2)
Ivar (2)

Ivar (jD) beet het spits af met winst op de 80m en een supersnelle tijd van 10,94. Daarna speelde helaas zijn rug op en hij moest het kogelstoten overslaan. Na twee valse starts op de 80m horden deed zijn rug tijdens de race zo’n pijn dat hij daarna gestopt is.

Beter ging het met de andere D-jongens. Dion scoorde PR’s bij het kogelstoten en hoogspringen, Dominicq, Jari en Kristian zetten op de sprint PR’s neer en ook op de andere onderdelen kwamen zij prima uit de verf. Alleen had Kristian op de afsluitende 1000m last van een pijnlijke voet, hij liep de race wel uit maar hij werd helaas één na laatste.

Tess, Jente en Sietske verdedigden bij de meisjes C de kleuren van Trackstars. Jente scoorde twee PR’s en Sietske kwam zelfs heel erg dicht bij het clubrecord speerwerpen met 18,52.

De uitslagen van onze atleten vind je hier: 

Deel deze pagina op:

Eindelijk! Wedstrijden!
Getagd op:        

Een mening over “Eindelijk! Wedstrijden!

Geef een reactie