Afgelopen zaterdag was de tweede competitiewedstrijd en deze werd georganiseerd in Rotterdam Blijdorp. Bijna een thuiswedstrijd dus, en sommigen pakten slim de metro.

Femke maakte haar debuut op de estafette, maar helaas ging deze tussen Marije en Daphne de mist in. De meiden mochten de race overlopen en ze liepen toen wel goed en ook nog razendsnel: Een clubrecord van 47.02 was het resultaat. Slotloopster Tess was in vorm want ze zette later op de dag op de 150m een tijd neer die sneller was dan het clubrecord, maar helaas was dat met iets teveel hulp van de wind. En ook verbeterde zij haar PR op de 800m. Amber kon helaas haar clubrecord op de 800m net niet verbeteren maar ze kwam dicht in de buurt.

Daphne liep op de 80m horden het clubrecord aan flarden en zette een mooie 16.01 neer. Jente volgde met een vet PR. Ook op de 150m en ver scoorde Jente beter dan ooit.

Marije haalde net geen PR op hoogspringen en Femke werd bij het discuswerpen geconfronteerd met een zwaardere discus dan ze gewend was op de training. Dat viel dus een beetje tegen.

Sietske kwam met de zware speer (500 gram) in de buurt van het clubrecord van Marije dus dat belooft wat!

Het was al met al een heel mooie dag. Het team verbeterde zich flink ten opzichte van de vorige wedstrijd en steeg 7 plaatsen op de landelijke ranglijst. De volgende (en laatste) wedstrijd is op 22 juni in Papendrecht.


Deel deze pagina op:

Records bij CD-competitie in Rotterdam

Geef een reactie